Hur vi tränar

Det är alltså vi (Jocke och Anna) som en gång i månaden sätter oss och gör alla dagar en månad framåt, alltså inte slumpmässigt dagens coach.

90% av er kommer hit för att röra på er, ha kul med träningen och givetvis utvecklas! Det är den stora massan vi väljer att programmera åt, Styrkedelarna är uppdelade i fyra st kategorier ben, press, drag och bål. Dem fyra rullar på vad femte dag, då vi dag fem valt lägga in teknikträning också (vilket också rullar på olika övningar) Detta gör att dem olika muskelgrupperna blir på varierade dagar varje vecka. Vi har sedan ett upplägg i våra energisystem som också rullar vad fjärde dag explosivt, anaerobt (mjölksyra), aerobt (flås), aerobt (flås). Alltså arbetar vi aerobt två dagar i rad, då det inte sliter på samma sätt på vår kropp. Dem rullar med muskelgrupperna så även enerigsystem och muskelgrupp tillsammans blir varierande. Vi har även lagt upp det så att namnad wod och parwod skall rulla varierande dagar en gång i veckan, dock då anpassad efter den muskelgrupp och energisystem som är tanken den dagen!
Repetioner i vår styrkedel går från fler (6-10) längre tid under press (tex32X1) till att minska både i repetioner och tid under press efter varje vecka under en månads tid, vilket är precis så man bygger en bra styrka!
Vi lägger även in fokus minst 4 dagar i veckan på mobilitet i de muskelgrupper som är avsedda just dem dagarna. Utöver detta försöker vi även fokusera på bål och drag då vi ser att det är våra största svagheter.

Har man alltså extrem träningsvärk är det bästa att gå och träna igen! 😉 Då kommer ni att arbeta andra muskelgrupper i fokus och få igång er blodcirkulation vilket gör att kroppen läker fortare.

Vi lägger ner extremt mycket tid för att ni ska få så rolig träning som möjligt ihop med en sån bra utveckling som möjligt!
Sen har vi ju då 10% kvar av er som faktiskt kanske vill någonting annat? Då har vi vårt open gym där man givetvis kan komma in och köra det man vill med våra coachers hjälp! Vill man fokusera på att bli starkare så har vi våra styrkepass som gett en fantastisk utveckling på många! Vill man ha mer än så kan man antingen kontakta Anna som personlig tränare, då hjälper hon er personligen nå era mål vad det än må vara 🙂 Sen har man då sista alternativet om man vill bli absolut så bra som möjligt, och det är att gå en personlig programmering. Då finns det många alternativ i vårt land, det finns grupprogrammeringar att följa till en mindre peng och också programmerare som programmerar bara efter dig och dina förutsättningar och svagheter. Är detta något ni vill vägleder vi er mer än gärna. Prata med oss! 🙂

Har man skador eller överansträngningar så är verkligen vår rekommendation att komma hit och prata med oss om hur ni ska kunna träna på så bra som möjligt! Så ligg aldrig hemma för ni har ont i en specifik kroppsdel eller träningsvärk, kom hit så hjälper vi er! 🙂
Vi har även Gisela som man kontakta med sina problem, hon är fantastiskt duktig och hjälpt många!

Efter sommaren tänkte vi rulla på i vår programmering som vanligt, då vi sett en bra utveckling och hur skador minskat!, men tänkte att vi vad tredje månad lägger in en ”testvecka” då vi varje gång kommer att testa exakt samma saker så även ni kan se hur fantastiskt ni utvecklas. Det här kommer vi att skriva ut på facebook så missa inte det 😉 Det kan vara en perfekt morot att träna för att slå sig själv varje kommande testvecka!

Vi kommer även att ha temaveckor som namnade wodar, teknik och parwodar.