HealthCamp | CrossFit Lerum

HealthCamp

Det vi står för på Crossfit Lerum är hälsa, att träna rätt och äta rätt. Det är två stora grundstenar till att må bra och få ett långt hälsosamt liv.

Vi kommer under fyra månader köra en Hälsocamp med hjälp av en dietist i vår bransch.
Linnea Fransson – dietist

Hon är själv en av Sveriges bästa crossfitatleter och vet exakt vad man bör äta för att gynna sin träning, bli starkare, och utvecklas. Då går givetvis en fettminskning om det krävs hand i hand!
Hon kommer göra era recept exakt hur ni ska äta frukost-lunch och middag. Recepten är i paleo anda och med det givetvis hålla oss borta från E ämnen, sötningsmedel och alla möjliga tillsatser.
Det kommer dessutom vara två grupper där dem som är i behov av större viktminskning har en viss fasta.
Vi kommer sen på Crossfit Lerum göra fem st mätningar på vägen, för att se ni går åt rätt håll, även samt coacha er i vardagen och hjälpa er med ert träningsupplägg.
Recepten kommer att hållas i en sluten grupp där ni även får möjlighet ställa frågor kring maten till Linnea och träningen samt livspussel till mig och Jocke.
Hälsocampen är öppen för alla som vill komma i form inför beach 2015 även icke medlemmar! Men viktigt man kan komma på sina mätningar vid dem fem tillfällena.

Fakta:
Tid: 24/1-16/5
Mätningar:
24/1
21/2
21/3
11/4
16/5
Dietistrådgivning samt recept
Fem stycken mätningar
Mål: lära sig äta och träna rätt, på ett sätt som man kan behålla även efteråt.
Pris: 1000:-

Anmälan görs till:
anna@crossfitlerum.com
Namn, personnummer, adress samt om man vill göra sin mätning hos mig eller Jocke.