CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Daniel Gicquel (Men kallas i Folkmun för DC 🙂 )

Daniel C
34 år

 
Sambo/gift/singel? Gift

 
Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Nej. Bara en massa vänskapsrelationer.

 
Vad gör du till vardags? Löneslav på Andreas Stihl Norden AB

 
Har du någon träningsbakgrund? Har spelat Fotboll i 18 år, utövat Kick/Thai boxning i 5 år och som många andra har jag även harvat omkring på Gym.

 

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Har vetat om det sen starten men inte riktigt fått tummen ur å kolla närmare på det. Sen när mina vänner å arbetskollegor som tränar här  sa hur gött allt va så hakade jag med på ett intropass, sen va jag fast 🙂

 
Hur länge har du tränat CrossFit?  Här har jag tränat sen i Dec -12.

 
Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Jag tränar CF för att denna träningsform är helt Magisk å att jag mår bra av det. Det bästa med CF är att inget träningspass är det andra likt och att man oftast e helt slut efter ett pass.

 
Har CrossFit träningen hjälpt dig på någotsätt i vardagen? Jag har blivit både starkare å Piggare å orkar mer både på jobbet å på fritiden där barnen tar upp en stor del.

 
Har du någon favoritövning? Box jumps å Situps .

 

Har du något tips till nya som vill börja medCrossFit? Våga prova på det. Gillar du utmaningar å att träna så e det helt klart CrossFit som gäller 🙂

Kommentarer