CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Lotta Nyberg

Lotta nyberg

51 år

 

Sambo/gift/singel? Är gift.

 

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Min härliga dotter Julia Nyberg tränar också i boxen!

 
Vad gör du till vardags? Arbetar som Fysioterapeut och driver sedan 17 år  Eliseborg Friskvårdsklinik. De senaste 4 åren i Floda.

 
Har du någon träningsbakgrund? Har väl tränat mer eller mindre hela mitt liv. Under hela 80-talet var jag en hängiven styrketränare för att senare återuppta hästintresset igen. De senaste 4 åren innan Crossfit har det bara blivit träning hemma eftersom jag inte hittade något som kändes kul.

 
Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum?  Jag har Frida Schlyter att tacka för det!

 
Hur länge har du tränat CrossFit? Augusti 2012.

 
Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Crossfit är nog den mest optimala träning jag har provat på. Så fort  jag testade förstod jag att det här var vad jag hade letat efter. Träningen blir aldrig tråkig för du vet aldrig vad som står på programmet när du kommer.  Den fantastiska stämning som finns i boxen är också en stor anledning till att man går dit med ett stort leende på läpparna varje gång. Här finns ingen prestige i att vara bäst utan vi lyfter och peppar  varandra vilket ger varje individ självförtroende.

 
Har CrossFit träningen hjälpt dig på någotsätt i vardagen? Jag blivit så mycket starkare. Allt jag tidigare upplevt som tungt och jobbigt tex. matkassar, bära ved m.m är inte längre något problem.

 
Har du någon favoritövning? Det mesta som inte innefattar skivstång. HSPU är just nu favoriten!

 
Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Tänk alltid på att utgå ifrån dig själv. Bygg upp dig långsamt och jag lovar att du kommer att få den styrka och uthållighet du tränar för!

Kommentarer