CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Julia Nyberg

Julia nyberg2

22 år

Sambo/gift/singel? Nej

 

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Min kära mor Lotta Nyberg.

 

Vad gör du till vardags? Jobbar som Personlig Tränare och gruppinstruktör och en del extra på ICA i Floda.  Sjunger även i rockbandet Noise of Error.

 

Har du någon träningsbakgrund? Började med hästsport när jag var liten. Sen har det även varit vanligt harvande på gymmet. Upptäckte Parkour senare som jag höll på med i några år och Yoga.

 

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Det var min kära mor som hade fått nys om det och tyckte jag skulle följa med och prova. Köpte ett 10-kort till en början och sen var det alla morgonpass som gällde!

 

Hur länge har du tränat CrossFit? Sen Augusti 2012

 

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Jag tränar CrossFit för att jag tycker att det är en fantastisk motionsgren som passar alla. En sport som kräver mycket från en på alla plan.  Det bästa med CrossFit är alla härliga människor man får träffa och att jag mår så fantastiskt bra efter ett pass!

 

Har CrossFit träningen hjälpt dig på någotsätt i vardagen? Man är piggare och ser mer positivt på saker i vardagen. Har fått en annan inställning till vad som är möjligt att uppnå och man är inte lika rädd för att misslyckas.

 

Har du någon favoritövning? Övningar med skivstång och DU.

 

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Skynda långsamt, lyssna på kroppen och ha kul! 😀

Kommentarer