CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Kristian Mjöberg (mr Brown)

kristian mjöberg

32 år
Sambo/gift/singel? förhållande

 
Relation/släktskap med någon medlem i boxen? nej men ser alla som min familj

 
Vad gör du till vardags? Jag jobbar på Porthälla särgymnasium som Elevassistent och är även speaker för ett klädmärke på deras skateboard/snowboard tävlingar samt andra event.

 
Har du någon träningsbakgrund? Innan jag började i boxen gick jag på olika grupppass så som basic step och stepintervall. Innan dess har jag sysslat mycket med extrem sporter.

 
Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Det var Alessandro Puleo  och Henrik Svensson som tjötade på mig att jag skulle pröva på det. Var till en början mycket negativ till det men efter intropasset var jag såld.

 
Hur länge har du tränat CrossFit? Sen februari

 
Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Jag tränar CrossFit för det är ett grymt ställe att mingla på och jag får samma adrenalinkick som jag fick när jag höll på med extremsporter

 
Har CrossFit träningen hjälpt dig på någotsätt i vardagen? Ja den får mig att må super bra, är alltid lycklig när jag lämnar boxen och när jag kommer till den.

 
Har du någon favoritövning? Burpees och höga boxhopp

 
Har du något tips till nya som vill börja medCrossFit?  Släpp alla fördomar, pröva för fan! Bästa som har hänt mig 🙂

Kommentarer