En lång historia kort :)

För 12 årsedan var jag med i en bilolycka och skadade ryggen, har i 10 år haft väldigt ont till och från och haft ganska långa sjukskrivningsperioder.

Så fastnade då våra bästa vänner för Crossfit, och som vänner gör hakar man på och gör som man blir tillsagd 😉 Jag var lite rädd i början och hade nog tusen bortförklaringar till varför jag inte kunde göra både det ena och det andra….. Men med tiden blev jag också fast och förälskad! Dessutom byggde jag sakta men säkert upp en väldigt stark bål och rygg, vilket resulterade i att smärtan försvann!

Så kom det en period då jag hade ett uppehåll, från jan-mars tränade jag ingenting och började sakta få ont i ryggen igen, att bära matkassar,tvätta städa, bära mina små troll mm gick inte längre så smärtfritt.

Ganska snabbt insåg jag att jag var tvungen att börja träna igen, så startade gruppprogrammeringen (som Anders och Janne gör ett fantastiskt jobb med) och glad som attans vart jag för det!

Resten är historia nu va….. Jag skadade mig iallafall i ett lyft och det hade hänt förr eller senare, hemma, på jobbet eller i mataffären kanske! Efter många om och men fick jag en magnetröntgen som visade en diskbuktning, vilket va ganska väntat!

Min läkare rekommenderade det som vi varit ganska så säkra på, fortsätt träna! Det är då du mår som bäst!

Så nu har jag tagit hjälp av Anders med individuell programmering, vi tar en dag i taget och ni som står och skrattar åt mig när jag gör biceps curls, jag bjuder på det! Snart flåsar jag er i nacken igen 😉

Och som jag längtar efter att få tävla igen, det må dröja men skam den som ger sig!

20130612-225325.jpg

Kommentarer