CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Annika Lincoln

annica lincoln
35 år
Sambo/gift/singel? Singel med två underbara barn. Emmie, 8 & Cade, 6.

 
Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Min bror Anders Björk tränar där och sedan en hel hög vänner, gamla klasskompisar och arbetskamrater 🙂

 
Vad gör du till vardags? Jag jobbar som marknadschef på Andreas Stihl i stenkullen. Marknadsför roliga produkter så som motorsågar och gräsklippare 🙂

 
Har du någon träningsbakgrund? Nja, har nog alltid varit ganska dålig/lat med träningen eller åtminstone på att fortsätta!! Köpt mängder av gym kort men aldrig tyckt det varit speciellt kul. Promenader är väl det som funkat bäst 🙂

 
Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Hörde nog först om det från Karl Andersson. Kommer ihåg att jag gick in på hemsidan och såg före/efter bilder honom, imponerande!!!! Men jag vågade mig inte dit förens Sabina Andersson tjatade på mig att prova!! (Tack Sabina)

 
Hur länge har du tränat CrossFit? Har tränat lite över ett år nu 🙂

 
Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Jag tränar crossfit för att jag mår bra av det:) Det bästa med crossfit är att det är roligt, jobbigt, utmanande, svårt, varierande, tungt, tillfredställande. Jag kan fortsätta men jag tror ni fattar?! Jag är helt såld på denna träningsformen!!

 
Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Mycket!!! Känner mig starkare, piggare, har mer tålamod och visst blir man glad när man faktiskt börjar se lite muskler som man inte sett innan 🙂

 
Har du någon favoritövning? Svårt, finns många men gillar cleans och burpees 🙂

 
Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Va inte rädd för att pröva!! Grymma coacher och peppande medlemmar kan få en att ta sig igenom även de riktigt jobbiga passen!! En riktig boost för självförtroendet 🙂

Kommentarer