CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR | CrossFit Lerum

CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Sarvi Glemfors

Sarvi Glemfors

38,5 år =)

Sambo/gift/singel? Gift med Mattias Glemfors som inte hittat till boxen ännu.

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Har världens underbaraste lillasyster, Delli som också tränar i boxen. För er som blandat ihop oss….Det finns TVÅ av oss! =)

Vad gör du till vardags? Är ansvarig för tjänsteutveckling inom desktop applikationsområdet på Volvo IT men drömmer mig allt som oftast bort till min egna gårdsbutik med inredning, Café och stenungsbageri på Gotland.

Har du någon träningsbakgrund? Har dansat massor samt jobbat som instruktör med dansaerobics, body pump, step, core mm på Hagabadet& Pyramiden tränings center i 10 år.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Via en go vän, Mange Dahlsjö som också tränar här. Han snackade om Crossfit varje gg vi sågs och sa att han var hundra på att jag skulle ÄLSKA det. SÅ RÄTT HAN HADE!

Hur länge har du tränat CrossFit? Ca 7 månader. Började i augusti 2012.

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Jag tränar Crossfit för att jag mår så bra av det. Är starkare än någonsin med ständigt nya mål i sikte!

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Mina barn på 7, 6 och 2 år har fått en mycket starkare och roligare mamma. Hur många mammor står på händer och läser godnattsaga och gör Thrusters med sina ungrar som vikt? Det är cirkus hemma jämt numera! =)

Har du någon favoritövning? Jag älskar det mesta! Men måste jag välja så säger jag Pullups& Burpees.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Ja faktiskt! Take it easy! Nöt in tekniken läääänge och få upp styrkan långsamt. Lyssna på råden från coacherna!

Kommentarer