CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR | CrossFit Lerum

CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Linda Pettersson
Linda pettersson 2

39 år fyller 40 i år. ( Huha)

Sambo/gift/singel? Japp sambo med Henke

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Halva släkten tränar där. Snyggsystrarna Marielle och Malin, svågrarna och även våran farbror.

Vad gör du till vardags? Lagerråtta på Stihl och entrevärd på Stures i Alingsås.

Har du någon träningsbakgrund? Började med friidrott när jag var liten började även med dans. Men fick andra intressen som killar och slutade med allt.  Efter mitt tredje barn så började jag träna gruppass på LSC.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Fick ett mail som alla andra av Anders där han frågade när det var dags att börja träna på riktigt men då hade jag testat Crossfit innan med Marielle. Så jag kände det var detta som gäller.

Hur länge har du tränat CrossFit? Började hos Anders och Anna i januari 2012

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Tränar detta för det är så himla kul alla människor som man har lärt känna. Att få se sin kropp förändras och se muskler framträdas. Att man har blivit grymt stark också gör ju inte saken tråkigare =)

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Jag har fått bättre självförtroende, mer ork att ta hand om min stora familj. Alla mina älskade 4 barn. Ber inte om hjälp på jobbet med de tunga gräsklipparna utan tar dom själv oftast.

Har du någon favoritövning? Pullups. Lyckan när man satte sin första kippade pullups. Även marklyft där Anneli Attermalm Bengtsson en dag sa till mig att jag skulle klara 110 kg och det gjorde jag också =)

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Testa för det är det roligaste som finns. Men ta det försiktigt med vikterna innan ni kan tekniken.

Kommentarer