CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Malin Pettersson

Malin Pettersson

33år
Sambo/gift/singel? Sambo

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Lättare att nämna dom jag inte är släkt med.. =) Nä men systrarna Marielle och Linda plus min Farbror Ulf och även min pappa Björn har gästat oss några gånger, sen från veckan så har jag piskat hit min sambo också =)

Vad gör du till vardags? Just nu är jag mammaledig till vår lilla dotter Elina som är 10 månader gammal. Är anställd på Stihl Norden AB sen 11 år tillbaka =) jobbar även extra på helgerna på Stures i Alingsås som Entrevärd =)

Har du någon träningsbakgrund? Har tränat en hel del på gym som dom flesta.. varit på en hel del gruppass och även haft fotbollen som mitt stora intresse, spelat i Stenkullen GOIK sen -07 men la av nu när jag blev gravid och hittade hit istället.. fast det klart det suger i fotbollsbenen på mig ibland.. =)

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Kan väl säga att det var rätt svårt att missa.. systrarna och svågrarna var ju helt sålda.. och jag satt tjock som en flodhäst och ville bara trycka ur mig ungen så jag oxå kunde få börja!!

Hur länge har du tränat CrossFit? Gick på mitt första provapå pass den 16 Juni-2012 Nyförlöst och hade EN HEL DEL kilon att göra mig av med.. 30 kg uppgång under graviditeten hade satt sina spår.. jag var livrädd och närmare döden än livet efteråt.. men oj så härligt det va! SÅLD! 20 Juni köptes medlemskap på ett år=)

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Varför skulle man INTE träna Crossfit?!… bästa träningen EVER.. och så JÄKLA KUL! Jag behövde som sagt komma i form igen.. Resultaten är helt sjukt bra och känslan att ligga i sängen och upptäcka nya muskler på ens kropp varje dag är obeskrivlig!!

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Ja jag har ju nu tappat 18 kg sen jag började så jag är betydligt lättare och betydligt starkare, har fått otroligt mycket mer energi, ryggontet är som bortblåst och man mår bra ända in i själen! Min dotter blir tyngre men jag blir starkare så jag märker inte det=)

Har du någon favoritövning? Jag gillar faktiskt dom flesta övningarna men kan väl säga att BURPEES ligger väl en INTE varmt om hjärtat även fast dom börjar bli lättare att göra=)

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Jag vet att Crossfit inte passar alla.. men jag tycker ALLA borde i allafall testa ETT Crossfitpass i sitt liv… once u go crossfit u will never do that other shit! =)

Kommentarer