Livet blir inte alltid som man tänkt sig

Ni är många som har frågat och undrat vart jag har tagit vägen, när coachar jag, när tränar jag, ska du vara med i Open……
Det är fantastiskt att få känna sig så uppskattad och saknad som ni fått mig att känna. Därför tänkte jag nu dela med mig av något till er….

Dagen innan julafton fick jag äntligen upp den där j-vla stången på 60 kg i en frivändning, den kändes dessutom lätt. Nu händer det grejer tänkte jag, äntligen släpper det!

Åh vad det skulle bli roligt att träna inför open 2013.

En tidig morgon i början på januari väcktes jag av ett telefonsamtal som kom att förändra mitt liv, min lillebror hade råkat ut för en drunkningsolycka och kämpade för sitt liv. Dagar och veckor flöt ihop och jag kunde bara fokusera på att han skulle bli bra. Det finns dagar när jag önskar att jag hade hållit fast vid min träning. Men helt plötsligt prioriterar man väldigt annorlunda i sitt liv. Jag ångar det inte en sekund, jag får bara ta nya tag.

Jag har världens starkaste lillebror, mirakel kan ske och han är på god väg tillbaka till att leva ett normalt liv igen. Jag är så oerhört tacksam för att han lever och mår bra idag. När han vaknade upp tittade han på mig och sa att han skulle börja träna Crossfit! Det ser jag framemot…..

Om mindre än en vecka startar Open, jag är anmäld men har inte tränat på två månader, och har legat i influensan i 2 veckor, självklart önskar jag att det vore annorlunda, men jag kan bara fokusera på att må bra igen. Kanske klarar jag av att göra några wodar, kanske inte!

Men viljan finns där igen och jag längtar efter att få svettas med er igen. Tills jag blir helt frisk får jag nöja mig med att gapa på er på tisdagar! Era framsteg och PB och allt vad det är gör mig lika lycklig som mina egna!

Tack till alla er som tänkt på mig och för alla fina ord!

Avslutar detta med en liten film som gör mig otroligt glad, som får mig att se framåt, jag vet att den där stången ska upp igen! Skam den som ger sig!

”Även den som går sakta kommer fram”

Vi ses i boxen :)
Kram på er
/ Lisa

Kommentarer