CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Hanne Evenbratt

hanne Evenbratt

32 år

Sambo/gift/singel? Gift

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Martin Evenbratt är min gubbe 🙂

Vad gör du till vardags? Doktorerar på Chalmers inom farmaceutisk teknologi.

Har du någon träningsbakgrund? Tränade friidrott tills jag var 18. Sedan dess har det varit lite av varje som t.ex gym, innebandy, ju-jutsu och vardagsmotion som att cykla/springa till jobbet.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? En kompis i Västerås var eld och lågor över träningsformen så jag blev sugen. När jag sedan letade upp närmaste gymmet efter flytt ut i skogen så råkade det vara CrossFit Lerum! Perfekt! Jag och Martin testade och tyckte det var jättekul. När försäljar-Anders dessutom påpekade att det var få platser kvar hann vi inte fundera på det mer utan köpte grisen i säcken och blev mycket nöjda.

Hur länge har du tränat CrossFit? Tja, första passet var i juli 2012, men sedan tog det 5 pass innan jag slet av hälsenan. Jag har tränat på open gym ändå, men jag kunde ju inte vara med på passen. Har precis blivit frisk och börjat köra pass igen! Så hur länge har jag tränat CrossFit? Typ 20 pass +/- ett halvår 🙂

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Jag mår bättre på alla sätt! Variationen i träningen och att alltid pusha sig själv lite till är sjukt gött! Endorfinkickarna jag får efteråt är underbara. Sitter och kvittrar i bilen hela vägen hem och kreativiteten sprakar 🙂

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Jag har blivit starkare och mindre irriterad eftersom jag får göra av med all överskottsenergi och eventuell frustration i boxen. (Sedan har en del blusar blivit för tajta runt armarna så jag måste nog köpa lite nytt… jobbigt 😉 )

Har du någon favoritövning? Bänkpress (varför finns inte det med på skryt-väggen?)

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Vad väntar du på? Klart du ska testa! Det här är ett kul sätt att hjälpa dig att må bra resten av livet.

Kommentarer