CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Sandra Standerth

SAndra standerth

 

 

 

 

 

 

 

 

 

31 år

Sambo/gift eller annan släktskap med någon medlem i boxen? Mamma kör lite till och från. Förrut tränade även storasyster och lillebror i boxen men de har tyvärr lagt av. Har dock en känsla av att Tommie snart kommer ta sitt förnuft till fånga och börja köra igen;)

Vad gör du till vardags? Frisör

Har du någon träningsbakgrund? Jag hade egen häst när jag var yngre men slutade rida strax efter studenten. Annars nej.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Min bror började köra Crossfit med Anders i början på 2011. Jag tyckte det verkade kul och hörde av mig till Anders och Anna.

Hur länge har du tränat CrossFit? Sedan tiden med Anna på garageuppfarten maj 2011. Kan jag ha varit Annas klenaste klient ever tro;)? Har kört regelbundet sedan boxen öppnade i Oktober 11.

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? CrossFit har blivit en hobby och något av det roligaste jag vet. Jag mår inget bra om jag inte får träna. Känslan innan och efter ett tufft pass är bland det bästa jag vet! Att det är ständigt varierande gör att varje pass blir en utmaning och att man aldrig tröttnar. Fantastiska resultat är ju också ett stort plus. Att sätta ett PB är ren lycka:) Sen får vi självklart inte glömma att den goa stämningen i boxen och alla härliga coacher och träningsvänner gör att det blir så himla lätt att få tummen ur ta sig ur soffan!!

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Absolut. Känner mig mycket starkare både fysiskt och psykiskt. Jag känner mig piggare och har lärt mig att pressa mig själv på ett sätt jag inte trodde var möjligt innan. Det gör mig glad helt enkelt:)

Har du någon favoritövning? Gillar det mesta utan TGU’s;) Långa sega wodar och chippers är favoriter.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Att inte jämnföra sig med någon annan. Du gör det på din nivå. Du kommer inte ångra dig:)

Kommentarer