CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Sofia Isberg
Sofia isberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

32 år

Sambo/gift/singel? Sambo

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Min bästa vän Johanna Öhman + min bror Johan som precis börjat kämpa.

Vad gör du till vardags? Jag jobbar som ekonomiansvarig och leker mamma till mina två barn… Om jag av någon förunderlig anledning nån gång är barnledig mellan jobb och träning så brukar jag underhålla ett annat intresse som är att måla tavlor och möbler.

Har du någon träningsbakgrund? Träningen har gått upp och ner i mitt liv.. Innan CrossFit så började jag springa och fick på så sätt upp flåset efter barn nr två.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Johanna och hennes man Henrik pratade mycket gott om det och efter en het diskussion på en sk. tjejmiddag med bland annat Marielle fick jag tummen ur och provade på det.

Hur länge har du tränat CrossFit? Ja det är precis ett halvår nu den 10e februari.

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Det är roligt att det är så varierande och mångsidigt. När jag väl tränar så älskar jag att ta ut mig helt så då passar ju CrossFit!

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Mina ryggproblem har så gott som försvunnit plus att jag är över lag en piggare och gladare människa.

Har du någon favoritövning? I början tyckte jag att alla lyft med stången var lite tråkiga och jobbiga men nu när man börjat få kläm på det hela så är det riktigt roligt!

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Jaa det är bara till att testa och bestämma sig för att ge sitt allt så lovar jag att hur jobbigt det än känns i början så kommer du också få den där kicken och sköna känslan av att du klarar allt i kroppen efteråt.

Kommentarer