CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR | CrossFit Lerum

CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

David Smith

31 år

Sambo/gift/singel? Sambo.

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Nope.

Vad gör du till vardags? Jobbar som polis.

Har du någon träningsbakgrund? Karate och taekwondo i 10 år, samt lite fotboll å gym, även klättrat en del.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Det var Anders som skrev på Facebook, jag tyckte först att han verkade lite besatt av Crossfit, och ryggade nog tillbaka lite. Men efter ett pass fattade jag varför han talat så varmt om det.

Hur länge har du tränat CrossFit? Blev medlem i Februari 2012, gick och tränade ett pass. Efter det passet åkte jag hem och la mig i fosterställning med huvudvärk. Sedan var jag förkyld i 1 månad, följd av en stukad fot, så man kan säga att jag började träna April, Maj nån gång.

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Har alltid haft någon typ av träningsform i mitt liv, jag funkar inte annars. Jag måste bli av med min överskottsenergi på något sätt, Sen gillar jag de små delmomenten, ”jag klarade MU idag, nästa vecka blir det 5 st” det är hela tiden små belöningar, sådant gillar man ju.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Absolut, i mitt yrke kan det vara väldigt bra att ha styrka. Ibland lyfter jag fyllor som somnat, eller brottas med drogpåverkade, har till och med fått jaga kossor som rymt, då är det alltid bra att ha lite extra krut i kroppen så jag kan ta i. Jag har också en tendes att slarva med maten, men för att orka träna måste man äta bättre vilket jag tänker mer på.

Har du någon favoritövning? Självklart allt som är uppÅner eller hängande. Jag är lite av en cirkusapa, men det är la ingen hemlighet.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Gör det bara! Vad har du att förlora, bättre träningsform är svår att hitta. Om du inte vill börja för träningens skull, kom för gemenskapen den är otrolig.

Kommentarer