CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Jonas Eriksson

32 år

Sambo/gift/singel? Sambo och familjefar.

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Ingen släkt i boxen.

Vad gör du till vardags? Lagerchef på Svenska kakel i mölndal.

Har du någon träningsbakgrund? Jag har spelat fotboll i 20 år men som alla andra ungar testat alla sporter, tennis, judo, friidrott mm. Har även haft ett par gymkort som oftast varit oanvända.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Jag kände på semestern i somras att min form var under all kritik så jag tog kontakt med den hurtigaste mannen i kommunen, Mikael Linder och vips så var jag 05.30 på morgonen i hedefors.

Hur länge har du tränat CrossFit? Jag gjorde mitt första pass i mitten på september 2012.

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? CF:andet gör jag för att hålla igång och att försöka hitta formen. Det är som gymträning fast samtidigt som en lagsport, det är därför jag har fastnat.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Nu har jag bara kommit halvvägs till matchform men förutom att jag har tappat en del kilon så har jag i allmänhet blivit piggare och mår mkt bättre både i kropp och knopp.

Har du någon favoritövning? Ingen speciell favoritövning men jag gillar lite längre wodar som inkluderar löpning och rodd. Jag gillar inte burpees!

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Mitt tips till alla som är sugna på att testa CF är kort och gott: Gör det!

Kommentarer