CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR | CrossFit Lerum

CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Nina Wangerås

40 år

Sambo/gift/ singel? Sambo med Christopher Lundberg, tränar inte i boxen!

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Nej.

Vad gör du till vardags? Jag jobbar på ett företag som heter Ambius Växtinredning där vi erbjuder ett komplett utbud av lösningar för en trivsam arbetsmiljö!

Har du någon träningsbakgrund? Jag tränade ganska mycket förr innan jag fick mina två barn, och då mest på gym! Sen så har jag varit dansare (believe it or not) :) mestadels cheerleading för basket, handboll och hockey, det va en intensiv tid med mycket dans och galenskaper (roliga).

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Jag hörde coach Anders prata om det på mix megapol och sen stötte jag på crossfit Lerums sida på FB och började följa där och tyckte det lät jätte häftigt! Till slut gjorde vi slag i saken jag och Anna Lakander! Vi blev totalt sålda båda två och är än idag!!

Hur länge har du tränat CrossFit? Jag har tränat sen i juli 2012 och har inte ångrat 1 sekund!

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Crossfit träningen är så varierande samtidigt som man tränar hela kroppen och det e verkligen ingen ”fjös” träning!! Det bästa med crossfitträning som jag tycker är i allafall vår box att alla pushar varann man känner sig sedd, ingen ”hamnar” längst bak och blir osynlig utan coach Anders och coach Anna ”ser” verkligen till allas bästa och lyfter fram alla!

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Jag har fått tillbaka lite av min ”forna” styrka ;)) som hjälper mig i mitt arbete då det är många tunga lyft dagligen!

Har du någon favoritövning? Jag gillar styrkelyften och DU!

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? PROVA det är en träning utöver det vanliga (fast ändå inte) och med dem absolut häftigaste coacherna!!!!!

Kommentarer