CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR | CrossFit Lerum

CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Marie Plantén

29 år

Sambo/gift/singel? Sambo

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Min käraste svägerska Jennie Aspgren som även hon köttar på i boxen. Men vi är ju en enda stor familj allihop i boxen :)

Vad gör du till vardags? Jobbar på Kvantum Munkebäck som avdelningsansvarig för brödavdelningen

Har du någon träningsbakgrund? Tränat sporadiskt på gym och liknande som många andra med de klassiska ”sommaruppehållen”.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Jag kommer från Växjö från början och hade Anna Fernette som vän på facebook och läste alla hennes inlägg hon skrev om Crossfit hit och dit och blev nyfiken. Nu är jag en renodlad crossfitfantast!

Hur länge har du tränat CrossFit? Totalt i snart 2,5 år men intensivt och ”på riktigt” i 1 år. Sen jag började har jag inte haft ett enda ”sommaruppehåll”, så roligt är det!

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? För att det är den överlägset bästa och roligaste träningsformen/sporten för mig. Jag älskar att jag ser framsteg och resultat snabbt.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Absolut! Jag har blivit mycket starkare och smidigare vilket jag märker väldigt mycket i mitt jobb där jag lyfter mycket och jobbar emellanåt i trånga utrymmen. Jag blir inte alls trött i min kropp på samma sätt längre. Jag får mycket mer energi till annat.

Har du någon favoritövning? Clean & Jerk och boxjumps.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Ge det en chans! Det är en galet rolig träningsform som man, om man vill, kan ta ett steg längre och tävla i. Ta det lugnt med vikterna i början och hitta en box med bra coacher.

Kommentarer