CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Mikael Linder

31 år

Sambo/gift/singel? Gift med Sabina Linder.

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Frugan och svågern Brännström kör där och snart även min syrra Anna-Karin.

Vad gör du till vardags? Jobbar som mekaniker på Göstas Truckuthyrning.

Har du någon träningsbakgrund? Har spelat fotboll fram tills för några år sen, gymmat sen gymnasiet,  lite innebandy å basket har också hunnits med.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum?  Tror det var Jenna som tjöta på frugan att gå och pröva och så tänkte jag att lika bra att följa med och se vad handlar om å efter ett intropass var man såld.

Hur länge har du tränat CrossFit? Ganska exakt ett år nu!

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Sen ett år tillbaka då CrossFit satte prägel i mitt träningsliv så har mitt träningsupplägg ändrats och passen blivit fler (minst 7 pass i veckan varav 5 morgonpass med minst 1 träningsfri dag). Idag är inte målet att lyfta några extra kilon utan att bli så komplett tränad som möjligt och framför allt bli rörligare och uttåligare men även starkare i framförallt de saker man suger på! Tycker även passen är väldigt nyttiga då coacherna jobbar mycket med tekniken och korrekta utförande av alla övningar vilket vi alla behöver. Hela upplägget med CrossFit tilltalar mig då det får ALLA att ge lite extra och köra ”bara några till” och det är i mina ögon det som ger resultat. Den fantastiska sammanhållningen som Anna å Anders lyckats skapa gör ju inte saken sämre då alla verkar trivas som fisken i vattnet nere i boxen!

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Crossfit har fått mig att ändra min syn på vad ”vältränad” egentligen är. Jag kör fortfarande mestadels på gymmet men mer eller mindre varje pass jag kör är inspirerat av CrossFit och har inslag av funktionell träning. Har börjat bli mer rörlig och konditionen är bättre än på länge. CrossFit har väl inte bara fått mig att träna bättre utan även fått igång viljan att inspirera andra att ta tag i sina slöa liv och få dom i form.

Har du någon favoritövning? Favoritövningen e nog hand stands pushups!

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Pröva så fastnar du och när du börjat så skynda inte med vikterna utan lär dig tekniken innan du börjar lasta på!!!

Kommentarer