CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Anneli Andersson

31 år

Sambo/gift eller annan släktskap med någon medlem i boxen? Sambo med Daniel Söderqvist som precis har börjat i Boxen 🙂

Vad gör du till vardags? Jobbar som Kassörska & Matkasse ansvarig på Ica Kvantum

Har du någon träningsbakgrund? Har hållt på med hästar i hela mitt liv men endast lite sporradiskt på gym.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? En kompis tränade för Anna och Anders innan dom kom till Hedefors och jag blev väldigt nyfiken på denna grymma träningsform som hon berättade så mycket om 🙂 så det slutade med att vi gjorde ett pass själva där hon pinade mig i nästan 2 timmar!! Så jag var mer död än levande efteråt 😉 men jag fastnade för hela konceptet ,så när jag fick veta att Anna och Anders hade skaffat sig en lokal i Hedefors så tog det några veckor men sedan tecknade jag ett medlemskap för 1 år direkt utan varken intropass eller besök i Boxen…. och det är jag så glad för idag 😀

Hur länge har du tränat CrossFit? Sedan Maj 2012.

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna Crossfit? Jag tränar Crossfit för att mitt förra jobb som jag hade med hästar slet ut mina axlar och leder, så efter några operationer av både axlar och händer plus att jag fick diagnosen Fibromylargi så har jag haft väldigt svårt att hitta en träningsform som funkar för det syns inte på utsidan att insidan inte alltid är som den ska 😉 , jag har en ständig värk men Crossfit är det enda med sin variation som gör att jag kan fortsätta träna utan att få mer ont, och jag blir positivt starkare både Psykist och fysiskt 🙂 så det är nog främst Varitaionen i träningen, och att sen inte veta vad man skall göra förrän man öppnar dörren till Boxen gör det extra nervöst och roligt 😉 för den ena dagen är inte den andra lik.

Jag tycker det bästa med Crossfit är upplägget av träning.  Att man märker skillnad hos sig själv på en så kort tid gör att man vill ju bara mer å mer 🙂 och att man vid nästan varje pass får testa på nya saker och försöka övervinna sina små rädslor och märka att det faktiskt går är en grym känsla 🙂 och sen att sätta ett PB gör en så lycklig för en lång tid framöver och peppet från både Coacher och medlemmar gör att man blir alldeles varm inombords 🙂 Och att det går att anpassa för varje individ är helt grymt bra.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Absolut 🙂 jag har bl.a blivit starkare, smidigare och jag orkar allmänt mer i min vardag och min inställning till träning har ändrats totalt 🙂

Har du någon favoritövning? Ja när jag ser att det är något med Skivstång på tavlan så blir jag allt lite extra glad och sen Kb

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Tveka inte för att testa och ge det några veckor så du kommer in i övningarna och de olika begreppen… sen är du fast och det enda du kommer prata om till dina Vänner och Familj är Crossfit 🙂

 

Kommentarer