CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Keddy Blidberg

42 i sommar

Sambo/gift eller annan släktskap med någon medlem i boxen? Inget av sakerna!

Vad gör du till vardags? Jobbar på Cleanpipe i Göteborg med avlop m.m.

Har du någon träningsbakgrund? Som en ung kille i Tollered fans det ju inte mycket annat att göra än att lira Fotboll och Pingis! Sedan dök helt plödsligt den nya flugan Innebandy upp och där har jag varit fast i ca 25 år spelat själv och tränat både dam och herr lag!

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Som så många andra fick jag ett medelande på FB från någon som tyckte att det nog va dax för mig att ta tag i min träning! Kan ha varit Anders!

Hur länge har du tränat CrossFit? Tog mina första stapplande steg i boxen i april men för mig är mitt första pass 6 maj 2012!

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Grymt bra träning för hela kroppen! Och en helt otroligt bra stämning i boxen!

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? På den frågan kan nog alla som såg mig i maj förra året svaret! Jag vägde in på 129,8 kilo i maj! Då man tappat ett antal kilo på vägen fram till nu så är ju allt lättare men framför allt är orken mycket bättre och mitt humör mycket bättre!

Har du någon favoritövning? Rodd, Rodd och Rodd.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit?När det är som värst då är det viljan som räknas! Om du tror att du givit 100 procent finns det alltid minst 10 procent kvar att ge!!!!!!

Tänkte att jag passar på att tacka all som jag mött i boxen för allt stöd och peppning som man fått under passen och när man pratats vid! Det är ni som ger all energi att plocka fram när det är som tyngst!!!! Tack

Kommentarer