CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Richard Björkqvist

27 går med raska steg mot det 28onde året!

Sambo/gift/singel? Sambo

Relation/släktskapmed någon medlem i boxen? Nu är det så att halva släktskapet Björkqvist är här. Min sambo Sofia, min mamma och min bror tränar här. Min syster och min brors sambo har tränat. Pappa står i kö för att komma in!

Vad gör du till vardags? Jobbar som fukttekniker på Polygon

Har du någon träningsbakgrund? Började med fotboll i sex års åldern, spelade till och från fram tills för ca ett år sedan. Utöver fotbollen har det vart mycket löpning och friidrott.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Såg en annons på Facebook strax innan nyår 2011 och tänkte att det kanske man skulle testa, kollade med min bror och några kompisar om de ville hänga på men det var ingen som var riktigt lockad till detta. Men jag sket i dom och åkte till Hedefors själv!

Hur länge har du tränat CrossFit? Började i Januari 2012

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Jag hade tröttnat på fotbollen och visste inte riktigt vad jag ville göra med mitt liv. Såg annonsen åkte och testade och är helt fast! Sen är det väll som många andra säger, det är en otroligt gemenskap i boxen. Har träffat massa nya goa människor. Spelar ingen roll om man är rutinerad crossfitare eller helt ny alla hjälper alla alla hejar på. Det är ett jäkla tryck helt enkelt… Trodde jag skulle sakna den där lag känslan man får i fotboll (eller annan lagidrott) men det är nästan samma sak här. Det känns som om vi är ett lag.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Crossfit har både hjälp och stjälp mig…. jag är mer tränad nu än på länge är starkare och lite lättare. Jag är nyttigare än någonsin. Men sen är det tjafs hemma vem som ska träna, på vilka tider manska träna,vad vi ska äta, hur mycket vi ska träna, vem som ska väga sig först osv osv. Sen att man pratar med alla om Crossfit är en annan del av det hela. Man är på kalas/fest man kommer på sig själv att man har stått och malt om Crossfit i timmar alla har hört det. Kollegor, släktingar och vänner ingen kommer undan mitt crossfitande!!

Har du någon favoritövning? Det mesta med skivstång.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Tips och tips men….. Gör det bara kommer inte att ångra dig.

Kommentarer