CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Nina Svanström

39,5 år 😉

Sambo/gift/singel? Man och tre barn, Svea, Lisa & Frans, som vill att CF kids ska starta!

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Gift med Janne Svanström

Vad gör du till vardags? Skolkurator

Har du någon träningsbakgrund? Fotboll, ridning och friidrott i min ungdom. I mer vuxen ålder har jag fortsatt rida och gå på olika gruppass i perioder. Mest bodypump och bodycombat.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Janne har varit med sedan starten och försökt övertala mig lika länge…

Hur länge har du tränat CrossFit? Började med PT hos Anna i april 2012. Var så extremt otränad så det fick bli PT innan jag vågade mig på gruppassen. Innehar några av boxens fina jumborekord…

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Det är första gången jag tycker att det är roligt att träna och inte bara ”tvångstränar”. En fantastisk känsla! Skön gemenskap och effektiv träning.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Jag är mer nöjd med mig själv och har blivit starkare. Vågar testa mer nya saker. Har dock blivit svårare att spela på sin kvinnlighet och undkomma tunga/ tråkiga saker hemma…

Har du någon favoritövning? Allt med skivstång, förutom bänkpress.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Ta det lugnt med vikterna innan du satt tekniken! Testa, du kommer inte ångra dig!

Kommentarer