CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Camilla Nordström

34 år

Sambo/gift? Gift och har 2 söta barn

Realtion/Släktskap med någon medlem i boxen? Nej

Vad gör du till vardags? Jag jobbar med marknadskommunikation.

Har du någon träningsbakgrund? Jag har gått på gruppträningspass till och från under åren.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Carolina Dyrö skulle gå på ett intropass och tjatade med mig. Jag var helt övertygad om att det inte var något för mig men som den snälla vän jag är så följde jag med. Köpte medlemskap dagen efter.

Hur länge har du tränat CrossFit? Sedan november 2011.

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Det bästa är att alla moment går att mäta. Det är lätt att se resultat och utveckling. Variationen gör att det är svårt att tröttna. Känslan som blir i kroppen när jag klarar att göra några fler DU eller lyfta lite tyngre är oslagbar!!! Alla underbara människor i boxen och att få glädjas över deras framsteg är också en härlig känsla som spelar in.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Jag äter mer hälsosamt eftersom jag märker vilken skillnad det gör för min träning. Jag orkar mer, känner mig smidigare och starkare. Jag har även blivit mentalt starkare.

Har du någon favoritövning? Allt med stången.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Titta inte på andra utan utgå från dig. Var beredd på att det kommer vara skitjobbigt och skitkul på samma gång!

Kommentarer