CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Fredrik Brännström

34 år

Sambo/gift/singel? Gift.

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Jag är gift med Mikael Linder’s syster.

Vad gör du till vardags? Jag har två företag Lerum’s bygg och Lerum’s byggnadsställningar så jag har ganska mycket att göra men det är grymt roligt.

Har du någon träningsbakgrund? Jag kör motocross, har spelat innebandy (som alla andra i boxen) hockey, fotboll och taekwondo.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Jag visste att Anders tränade (drev) något som var jävligt jobbigt och roligt. Mikael Linder och Sabina Linder tränar också nere på boxen.

Hur länge har du tränat CrossFit? Jag börja träna i augusti 2012.

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Jag tränar CF för att det är lätt det effektivaste sättet att komma i form på. Det bästa med CF är sammanhållningen (sekten =) och att den sämst tränade (jag 😉 kan träna med den mest tränade.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? CF har hjälp mig väldigt mycket, har ju gått ner lite i vikt och blivit mycket smidigare. Har en helt annan energi nu som jag behöver i mitt jobb och hemma. Barnen hemma vill ju att pappa ska orka leka när han kommer hem och det gör jag nu.

Har du någon favoritövning? Favoritövningen är Toes To Bar helt klart. Men allt med en skivstång är också grymt roligt.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Om man vill börja med CF så gå på ett intropass eller kom ner till boxen och titta på ett pass, ni kommer att älska det. Samtidigt som allt är riktigt jobbigt så är det grymt roligt (var beredd på att bli vältränad bara:)

Kommentarer