CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Madelein Gustafsson

29 år

Sambo/gift/singel? Singel

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Nej

Vad gör du till vardags? Jobbar som habiliteringspersonal på ett korttidsboende för barn med bl.a. Autism

Har du någon träningsbakgrund? Tragglat mig igenom diverse gruppass på Sportlife

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Genom allas vår egen Lisa Rittmo

Hur länge har du tränat CrossFit? Ca ett år

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Efter ett pass med Lisa kunde man inte göra annat än att fastna för denna fantastiska träningsform, trots att jag inte kunde gå på en vecka.. Efter att ha tränat CF i några månader började jag ta PT timmar hos Anna de va då jag fastnade på riktigt, och det va då en resa började jag inte trodde jag någonsin skulle åka på 😉 hela konceptet då jag ändrade hela min livsstil, allt ifrån kosten till att träna flera gånger i veckan gjorde att jag fick snabb respons och snabba resultat. Det absolut bästa med CF är att man överträffar och pressar sig själv hela tiden, jag gör och utsätts för saker och övningar jag inte någonsin trodde skulle vara möjligt. Att sätta ett PB är en magisk känsla 🙂 Och så ska vi inte tala om vår gemenskap, känns som om vi är en enda stor familj 🙂

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Jag har helt och hållet ändrat min syn på träning och kost och inser hur viktigt det är i det dagliga livet.

Har du någon favoritövning? När det står ” on the minute” på tavlan blir jag extra taggad 🙂

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Testa en gång, det kommer garanterat inte bli den sista. – Jag önskar att alla får uppleva känslan att träna på riktigt 🙂

Kommentarer