CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Ronny Löfdahl

40 år

Sambo/gift/singel? Gift

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Min fru Maria har äntligen blivit medlem efter många timmars tjat/övertalning… ;-)

Vad gör du till vardags? Lagledare på Kvibergs kyrkogård.

Har du någon träningsbakgrund? Har sysslat med både fotboll & innebandy i hela mitt liv, höll på med Thaiboxning i några år oxå och sen har man fuskat som alla andra på gymmet i mellanåt, men det är ju sååå tråkigt!

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Spelade innebandy med Anders dom sista åren och när Crossfit Lerum skulle startas så tjatade han ganska rejält, men eftersom jag hade fått sluta med innebandyn tack vare diskbråck, så var jag tveksam men till slut testade jag & SMACK(!) så va man fast…:-)

Hur länge har du tränat CrossFit? Dec 2011 men va borta länge efter en operation, så från Juni 2012 kan man säga att jag kört ordentligt.

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Jag måste hålla på med träning annars dör jag… ;-) och eftersom ryggen satte stopp för innebandyn så var jag tvungen att hitta nåt annat, och så bra som min rygg/hela jag känner mig när jag kör CF har jag aldrig känt mig, och det bästa med CF är variationen som gör att hela kroppen verkligen får träning! Sen är ju det där pirret i magen man får när man kör ”under” E20 ner mot Hedefors inte heller så dåligt, man vet ju aldrig vad man ska göra och det gör det så grymt

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Absolut! Förr hade jag ALLTID ont i ryggen men det är borta och eftersom jag har ett fysiskt jobb så funkar det mkt bättre nu när ryggen/kroppen är starkare plus att jag känner att jag flyttat min ”psykiska” gräns längre framåt än innan, man blir förvånad av hur mkt man faktiskt klarar när man borrar ner huvudet o kör! :-)

Har du någon favoritövning? KB och det mesta med skivstång.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Jobba med tekniken innan ni ”lastar” på kg. Sen vet jag att ni kommer fastna om ni prövar, för den stämningen och gemenskapen som finns hos CrossFit Lerum är faktiskt något helt unikt, man känner sig ALLTID välkommen och får alltid stöd av så väl nya som gamla medlemmar! Det känns som man ”spelar i ett lag” =)

Kommentarer