CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Tina Viktor

33 år

Sambo/gift/singel? Mamma till Julia och Pelle, japp singel :)

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Bara en massa goa vänner :)

Vad gör du till vardags? Jobbar som brandskyddsledare på YIT för Volvo Lastvagnar på Lundby.

Har du någon träningsbakgrund? Tränat handboll sen jag var 6 år tills jag var 18 år sen la jag skorna på hyllan för att börja jobba. Men har plockat ner skorna och lirar nu på skoj ute i Backa samt att jag tränar min dotter Julia i Sävehof. Har tränat mycket de sista åren för att ta en plats som brandman i Stor Göteborg.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Genom Anna som jag jobbade lite med när hon jobbade på Babar, hon sa då till mig att detta var en träningsform som skulle passa mig och det hade hon mycket rätt i.

Hur länge har du tränat CrossFit? Sen början av Juli 2012.

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? För jag tycker att det är en träningsform som passar mig och att jag får en mer allsidig träning än att bara gå till gymmet och ”pumpa muskler”. Sen är det ett bra att mixa det med min handboll. Samt gemenskapen som man möttes av när man klev in genom dörren, att alla kan träna oavsett hur tränad du är eller vilken ålder du uppnått. Sen att jag ser och känner att jag blir bättre och utvecklas.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Att jag orkar mer (man blir ju inte yngre) samt att komma i form. Att jag ser fram emot att gå och träna, är på bra humör mm listan kan bli lång.

Har du någon favoritövning? Hahaha Burpees måste jag väl säga. Men jag trivs med alla övningar om man tar bort rodden ;)

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Absolut, prova på det och du är fast och dom kommer aldrig att ångra sig för att dom provade. Det gjorde inte jag :)

Kommentarer