CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Marie Wallberg

43 år

Sambo/gift/singel? Jag är gift med Peter (som ännu inte tränar i boxen) sedan 17 år tillbaka.

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Nej.

Vad gör du till vardags? När jag inte är i boxen jobbar jag som lärare, tar hand om mina fem barn, rastar jättevovven och försöker få ordning i vårt renoveringsprojekt till hus.

Har du någon träningsbakgrund? I min ungdom tävlingssimmade jag framförallt, men höll även på med andra sporter såsom handboll och ridning. Under senare år har jag i perioder löptränat, gått på gym och tränat med Friskis.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Jag kom i kontakt med Crossfit Lerum genom Ann-Sofie Andrén och är så glad över att ha hittat hit!

Hur länge har du tränat CrossFit? Jag har tränat i boxen sedan i mars tror jag.

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Jag tycker att det ger mig glädje, styrka och gemenskap. Med stor familj och fullt ös omkring sig är det skönt att ”få göra något för sig själv”.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Jag tycker också att träningen gör mig mer uthållig och jag har inte längre lika stora problem med ryggen. För att få lite ytterligare ”boost” på träningen och för att tappa några kilo till har jag bokat några PT-timmar med Anders

Har du någon favoritövning? Jag gillar wodar som är ganska långa och sega, med många olika typer av övningar!

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Mitt tips till dem som är nyfikna på crossfit är att VÅGA testa, man kan tro att det inte är för alla men det går ju att skala av allt så att det passar!

 

Kommentarer