CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Marika Broberg

42år

Sambo/gift/singel? Gift med Johan

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Nej

Vad gör du till vardags? Arbetar som Vårdenhetschef inom Rättspsykiatrin

Har du någon träningsbakgrund? Jag har alltid tränat i någon form. När jag var yngre spelade jag mycket handboll därefter har jag ridit och och tagit klasser i allt från Spinning till Body pump. Har även hållt på med löpning som komplement.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Via min fd arbetskollega Angelica som drog med mig på ett Intropass och sedan var jag fast….plus en massa mailkorrespondens där Anders fick övertyga mig…;)

Hur länge har du tränat CrossFit? Sedan boxens start okt 2011.

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Tränar CF för att det är så himla roligt!! Det är en allsidig träning där man både tränar styrka och kondition vilket passar mig jättebra! Det bästa är att jag äntligen har hittat en träningsform där min tävlingsvilja får utlopp, då flertalet av övningarna sker på tid.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Ja det har den definitivt gjort. Jag är idag piggare, starkare, rörligare, uthålligare och jag har mycket mindre ont i min förslitningsskadade axel då jag har överkompenserat med muskler.

Har du någon favoritövning? Jag tycker alltid att all konditionsträning är roligast så det får bli löpning.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Tveka inte ni kommer inte att ångra er!!!

Kommentarer