CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Pernilla Pettersson

41 år

Sambo/ Gift/ Släktskap med ngn i boxen? Jag tränar med min man Björn och våra barn, Johanna o Oskar

Vad gör du till vardags? Jag är säljare och distriktansvarig för Mockfjärds fönster

Har du någon annan träningsbakgrund? Jag var väldigt aktiv fram till 18 årsåldern i olika sporter…sen var det barn, husbygge och markanläggning som tog över..

Hur kom du i kontakt med Crossfit Lerum? Vi har lite blandning av ADD och ADHD i familjen och det ena gör att man blir lite väl stillasittande och då är det svårt att bygga vidare på sina styrkor, man kan lätt bli trött och till och med deprimerad. Så jag tvingade ner våra barn till min kusin Anders på garageuppfarten och åkte därifrån –sved rätt hårt i mammahjärtat just då… men vilka resultat det blev efter 5-6 gånger!! Vi märkte otroligt stora resultat, den mentala uthålligheten blev helt fantastisk och vi fick pigga o starka ungar!

Hur länge har du tränat Crossfit? Jag började träna hösten 2011 då boxen öppnades…

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med det? Jag är en antingen-eller människa, vilket gör att jag mestadels lever i ett alldeles för högt tempo med alldeles på tok för många åtaganden… rätt hyper alltså…eller inget alls… CrossFiten gör att jag tvingas ner till ett lugnare tempo och den gör mig samtidigt starkare. Att vi inte vet vad vi skall göra på passen gör det ännu bättre, det gör att jag inte tröttnar…. Jag vet bara att jag kommer vara helt slut och att jag kommer sova bra den natten =)

Har Träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? När jag väl lyckas att hålla träningen på rätt nivå för just mig, så har det gjort att jag inte känner av min fibromyalgi på samma sätt som förut, jag sover bättre trots stressen jag har, och jag är starkare än jag någonsin varit!!  … jag kan vara med mina snickare o bära fönster o dörrar utan att duka under…då känner jag mig jäkligt stark =) Jag ger heller inte upp lika lätt längre…

Har du någon favoritövning? Nej, men jag kämpar med att lyckas med min pull-ups utan att skala dem… så det är liksom det ultimata målet just nu =)

Har du några tips till nya som vill börja med CrossFit? Har hört att det finns de som inte testar på för att det är ett himla tjat på oss som tränar CrossFit och vi är liite föör entusiastiska…och ja så kanske det är =) men det är för att vi har fått uppleva de resultat som vi har… så mitt råd är att bara se till o prova på och upplev själv vad det ger just DIG!

 

Kommentarer