CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR | CrossFit Lerum

CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Björn Pettersson

45 år (snart pensionärsklassen i games =)

Sambo/ Gift/ Släktskap med ngn i boxen? Jag tränar med min fru Pernilla och våra barn Johanna o Oskar

Vad gör du till vardags? Jag är logistik och lageransvarig på Autoadapt i Stenkullen

Har du någon annan träningsbakgrund? Har försökt börja löpträna någon gång om året, vilket blivit att jag tröttnat och givit upp efter 2 löprundor ….och så blir det inget mer… så nej, jag har ingen träningsbakrund alls …

Hur kom du ikontakt med Crossfit Lerum? Barnen tränade och när boxen startade insåg vi att det inte finns någon anledning att bara köra ner dem och vänta, utan kunde lika gärna vara med och träna. Jag är helsåld på CrossFit och är nog den mest drivande hemma nu =)

Hur länge har du tränat Crossfit? Sedan boxen öppnade 2011

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med det? Tänk er Stig Helmers mage i Hälsoresan när han går ner i poolen… det kunde vara jag…spetigt, smal och bara en klump på magen…..den är borta nu! =) CrossFit är kul och på något konstigt sätt så har det även gjort mig starkare mentalt och kan slutföra hur tuffa momenten än är. Det skapar ett sug att fortsätta!

Har träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Jag är starkare och snabbare över lag, så smågrabbarna på jobbet får allt hänga i om de skall hänga med =)

Har du någon favoritövning? Marklyft, älskar känslan av hur det blixtrar för ögonen när man lyfter tungt!

Har du några tips till nya som vill börja med CrossFit? Att komma ner och testa, man måste inte vara någon vältränad ”hunk” för att börja träna CrossFit utan alla kan skala till sin nivå där man är, och det OK! Vi alla hjälps åt!

Kommentarer