CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Johanna Pettersson

17 år snart 18

Släktskap med ngn i boxen? Tränar tillsammans med familjen, mamma, pappa och lillbrorsan Oskar

Vad gör du till vardags? Jag går andra året på gymnasiet i Lerum

Har du någon annan träningsbakgrund? Jag har haft ganska svårt för kordination och bollsporter så jag har aldrig hittat något som jag kunnat vara med i. Men när Oskar började cykla BMX-racing så började jag också men det finns inte så många tjejer i min åldersklass så nästa år blir det nog inte så mycket BMX för mig

Hur kom du i kontakt med Crossfit Lerum? Min mamma tvingade mig o brosan att åka o träna på en garageuppfart hos sin kusin på sommarlovet!!… och det var hos coach Anders =)

Hur länge har du tränat Crossfit? Sen sommaren 2011 och regelbundet sedan boxen öppnade

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med det? Jag tränar CrossFit för att det får mig att må bättre och orka med skolan på ett annat sätt än förut

Har träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Jag har blivit mycket piggare, starkare och börjar få bra koordination. Jag har svår dyslexi och jag märker klara förbättringar på alla områden tack vare min träning

Har du någon favoritövning? Kettelbell har varit ”min” övning som jag gillat från första början

Har du några tips till nya som vill börja med CrossFit? Våga testa! För det är roligt och man utvecklas så mycket som människa

Kommentarer