CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Lina Arnfjorden

34
Sambo/gift/singel? Sambo med hockeyfanatiker och tränare inom samma gren.

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Nope

Vad gör du till vardags? Jag är mamma till Tuva 1 1/2. Arbetar fyra lite kortare dagar i veckan med att sälja registrerande mätinstument (loggers) på Intab som ligger nästa granne med bästa boxen.

Har du någon träningsbakgrund? Jag har alltid varit aktiv. Har ett par hästar sen många år tillbaka som pysslas med en del. Tävlat både, Fälttävlan, Hoppning och dressyr ganska mycket. Skidor har varit en stor grej. Har ”säsongat” några år och arbetat som skidinstruktör i Österrike. Var även över i Canada ett par vintrar. För ca fem år sedan höll jag på med löping på motionsnivå, med diverse varv som mål. Sen pajade knät och då skolade jag om mig till ”gymråtta”. Efter det kom Tuva och nu är det Crossfit som gäller. Träningslistan kan göras ganska lång…

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Jag tror att det var en viss Carl Ekener (rätta mig om jag har fel Carl) som jobbade med våra nätverk på jobbet som såg till att det droppade in ett mail ifrån Crossfit Lerum i min mailkorg. Sen känner jag herr Fernette lite sedan skoltiden så självklart blev man nyfiken. Att det ligger nästan granne med jobbet är ju heller inget minus precis.

Hur länge har du tränat CrossFit? Sen i April

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Allsidig träning och en riktig härlig teamkänsla. Det är en jättekick psykiskt att kunna göra saker som jag aldrig trott jag skulle fixa.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Jag har blivit starkare och tycker det är roligt att arbeta med kroppen. Inom ridsporten och som småbarnsmamma kommer det ofta väl till användning.

Har du någon favoritövning? Det mesta är kul. Några favoriter är Pullups, toes to bar och löpning.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Ge det tio gånger så kommer du vara fast.

Kommentarer