CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Lena Voigt

47 År

Sambo/gift/singel? Gift

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Nej.

Vad gör du till vardags? Arbetar som administrativ chef på Göteborgs universitet.

Har du någon träningsbakgrund? Handboll, gym och golf. Alltid tränat i någon form.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? En vän till mig tipsade om det och att det fanns i Lerum där jag bor.

Hur länge har du tränat CrossFit? 10 månader.

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna Crossfit? Hade tröttnat på det monotona i att träna på gymmet och ville testa något nytt. Det är egentligen helt otroligt, men jag fastnade direkt efter mitt första prova-på pass.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Det påverkar mig både fysiskt och psykiskt. Orkar mer mentalt och kroppen mår bra. Det där att ständigt ha lite träningsvärk är en skön känsla.

Har du någon favoritövning? Tycker om den stora variationen och att man aldrig vet vad som kommer på ett pass. Lite nervöst och spännande.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Att ta det lite lugnt i början och jobba med tekniken. Men också att våga utmana sig själv. Det tog lång tid innan jag vågade lägga på mer tyngder men nu är jag modigare.

Kommentarer