CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Linda Gustafsson

36 år

Sambo/gift/singel? Gift

Relation/släktskap med någon medlem i boxen? Japp, Gift med Mikael Gustafsson

Vad gör du till vardags? Jobbar med Inredning och administration

Har du någon träningsbakgrund? Har väl som de flesta sprungit en del på gym, och vart på spinning och Bodypump, men var för det mesta en periodare i detta. Gick in väldigt hårt och tröttnade sedan. Men detta har ju definitivt inte hänt med CrossFiten 🙂

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Min man började träna när CrossFit Lerum startade. Då, i början skojade jag om att han var med i en ”sekt” 😉 Det var inget annat det pratades om hemma, mer än CrossFit hit och CrossFit dit. Men på Nyårsafton så var det ett provapå pass efter den ”årliga” tävlingen och då testade jag, chshoooop, så var jag också fast i denna dära ”sekten”, smile.

Hur länge har du tränat CrossFit? 1 år i Januari

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Jag tränar CrossFit för att må bra och för att få mer energi och styrka. Det bästa med just CrossFit är att aldrig veta vad man skall träna förrens man e där, då går det liksom inte att få en anledning att inte åka dit och så är det nästan som en spänning. Man e så förväntansfull på vad som komma skall:-) En allsidig träning där man tränar hela kroppen och där man gör så otroligt många moment så man hinner liksom aldrig att tröttna. Det allra allra bästa med CrossFit Lerum är våran gemenskap, alla hjälper alla och peppar varandra till 100%. Vi är som en enda stor familj och detta hoppas jag vi ALDRIG tappar för det känns som att det är viktigt för oss alla.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Jag har blivit mycket piggare och starkare och med det följer ju att jag känner mig även mycket gladare:-)

Har du någon favoritövning?Du och KB e nog de jag tycker om mest.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Bara gör det, inget att fundera på, det kommer ändra hela din inställning till träning.

Kommentarer