CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Bengt “Bengan” Persson

38 år

Sambo/gift eller annan släktskap med någon medlem i boxen? Nej.

Vad gör du till vardags? Projektleder inom industriautomation.

Har du någon träningsbakgrund? Ja, har tränat som “alla andra”. Fotboll, pingis, squash, badminton, gym, spinning, core, pump etc.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Jag fotar mycket på fritiden och i samband med en fotokurs hos John Hagby kom vi in på träning. Det visade sig att vi båda nyss börjat med CrossFit. Jag blev såklart nyfiken eftersom John tränade i en riktig box, vilket jag inte gjorde då. Efter en provträning var jag fast!

Hur länge har du tränat CrossFit? 1 år, men ca 6 mån “på riktigt”.

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit? Tränar för att orka mer både mentalt och fysiskt. Det bästa är helt klart den sköna stämningen och det otroliga pushandet och peppandet mellan alla som tränar i boxen!

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Jag har absolut flyttat fram gränserna för vad jag “kan” klara av och är mer orädd för att testa sånt som jag inte riktigt behärskar – både fysiskt och psykiskt.

Har du någon favoritövning? Hopp och löp.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Prova i närmsta box, umgås, träna, ha kul – och vila lite ibland!

Kommentarer