CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Frida Schlyter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Jennie Jofjord

35 år

Sambo/gift eller annat släktskap med någon medlem i boxen? Sambo.

Vad gör du till vardags? Aktiveringshandledare på daglig verksamhet, Bräcke Diakoni

Har du någon träningsbakgrund? Löpträning någon gång i veckan, provat på olika gym, spelar innebandy i FBC Lerums Damveteraner

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum? Via kompisarna Ann-Sofie & Martin

Hur länge har du tränat CrossFit? Sedan slutet av Maj 2012

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit?

För att det är en grymt rolig & varierande träningsform. Man vet aldrig vad för utmaningar som väntar när man kommer till boxen. Ett stort plus är givetvis att det alltid finns en rutinerad och kunnig PT på samtliga pass som inte själv är aktiv i själva passet utan har full koll på alla deltagare så att man inte gör fel. Sedan är gemenskapen i boxen helt otrolig. Man känner sej alltid välkommen och alla är otroligt hjälpsamma.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen? Absolut. Inte minst att jag har tappat ett antal kg, som såklart gör allt mkt lättare. Jag har dessutom mycket mindre ont i min rygg och i mina höfter vilket jag hade tidigare och får mer sällan träningsvärk eftersom jag tränar så pass regelbundet och varierat. Dessutom tycker jag att jag känner mej allmänt starkare.

Har du någon favoritövning? Jag gillar marklyft, kanske för att det är där jag sett störst framsteg.

KB-swing och sit ups är också några favoriter.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit? Tveka inte, du kommer inte att ångra dej!

Gå på ett intropass så kommer du förstå!

Kommentarer