CROSSFIT LERUMS MEDLEMMAR

Sandra Rydenstam Björk

32 år

Gift med : Anton Rydenstam som också tränar i boxen.

Vad gör du till vardags: Ekonomiassistent på Norlander Zeelandia AB

Har du någon träningsbakgrund: Nej, det kan jag inte påstå.

Hur kom du i kontakt med CrossFit Lerum: Jag såg att Malin Pettersson skrev om det på Facebook och blev nyfiken, bestämde med en vän att vi skulle gå på ett intropass, men han blev sjuk, jag kände någonstans att detta ska jag bara göra och gick dit själv.

Hur länge har du tränat CrossFit: 3 månader

Varför tränar du CrossFit och vad är det bästa med att träna CrossFit: Det ger en väldigt bra allsidig träning, det bästa är att den är varierande, rolig och spännande, tre önskningar i ett, vem gillar inte det ;) Och man vågar utmana sig själv och pusha sig till sådant man inte trodde man kunde.

Har CrossFit träningen hjälpt dig på något sätt i vardagen: Jag drabbades av bröstcancer för fyra års sedan och har inte kunnat använda min högerarm p.g.a. att de tog bort så många lymfkörtlar i armhålan.  Har nu testat fler olika träningsformer men det har inte fungerat, men CrossFit gör det, just eftersom det är så varierande. Så från att ha tyckt att även hushållsarbete varit tungt, har jag nu inga problem med att varken hänga tvätt, tömma diskmaskinen eller renovera! Jag har blivit bättre på att äta rätt och dricka vatten, vilket jag tidigare slarvat med. Jag har fått bättre tålamod, uthållighet och självkänsla.

Har du någon favoritövning: Kettlebell swing, det är så mycket kraft och teknik som även en nybörjare kan behärska.

Har du något tips till nya som vill börja med CrossFit: Vill du bli mer vältränad, få energi och träffa många nya träningskompisar så tveka inte!

Kommentarer